Op vraag van de kindjes voeg ik hierbij het recept van de koekjes die we vorige week maakten. Veel plezier bij het bakken en smullen.
Glutenvrije koekjes:
30g vetstof, 30g suiker, een zakje vanillesuiker, 10g maïsbloem, 40g glutenvrije bloem, 1 eiwit
Verwarm de oven voor op 175°C.
Roer de vetstof goed glad en doe er de suiker en de vanillesuiker bij. Roer er vervolgens de maïsbloem en de glutenvrije bloem bij. Klop het eiwit stijf en zet het voorzichtig onder het deeg.
Vet een bakblik in en bestrooi het met glutenvrije bloem. Breng het deeg met behulp van 2 koffielepeltjes op het blik. Vorm kleine hoopjes en leg ze niet tegen elkaar. Bak ze gedurende 8 minuten. Neem ze van het bakblik en laat ze afkoelen op een rooster of een plat bord.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten